2011. augusztus 29., hétfő

Kínai főzőcske 2.

Ez nagyon hajaz a múltkori receptre, a különbség annyi, hogy tészta helyett rizzsel készült és az ízvilága is egy kicsit más.

Ezúttal az előző napi grillcsirke maradékokat használtam fel, így a felaprított husi csak a legvégén került bele. Zöldség az, amit éppen otthon találtam, a szokásos szezám olaj, szója-és oyster szószon kívül pedig tettem még bele mogyorókrémet és pont ez az utóbbi, ami miatt ízügyileg teljesen más lett a végeredmény.
Sokszor használnak magokat a kínai konyhában, így többek között a földimogyorót is, de ebben az olvadós változatában még inkább átjárta az ételt és igazán pikánssá varázsolta.

Gyors és nagyon finom! Jó étvágyat!

zöldségalapanyagok:



az aprítást és a rizsfőzést leszámítva kb. 3 perc alatt készült el:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése