2012. január 5., csütörtök

B.Ú.É.K.!



Mi egy igazi előszilveszteri bulin búcsúztattuk az óévet, Gábor magyar kollégáival, unokatesómékkal és a magyar barátainkkal ünnepeltünk. Olyannyira jól éreztük magunkat, hogy a másnapi ünneplést már kihagytuk és csak a koccintás kedvéért maradtunk fent, bár a gyerekeket ekkor már a kanapén szundítottak.
Itt az igazi parádé január végén, a kínai újévkor veszi kezdetét és tart néhány napon keresztül. Erről idén lemaradunk, de majd jövőre élménybeszámolok, ígérem.

Azért most is volt tűzijáték, utcai hangulat és hivatalos újévi köszöntő stb. A miniszterelnök a töretlen gazdasági fejlődés mellett megemlékezett a tavalyi év legnagyobb botrányáról, a metróközlekedés decemberi, néhány órás zavaráról is. Emlékszem akkor napokig ezzel volt tele a sajtó, lemondott több illetékes vezető és tényleg „szörnyű” ami történt, ha egy országértékelő beszédben is helyet kapott a téma.

Békesség, boldogság és jó egészség mellé kívánom, hogy az új évben otthon is max. csak ilyen problémákról szóljanak a rossz hírek.

Boldog Új Évet Kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése