2012. január 5., csütörtök

Szülinap a transzvesztitáknál



Tegnap volt Bálint szülinapja és úgy gondoltunk elmegyünk egy mókás helyre megünnepelni a nagy napot. A 3 Monkeys kávézó ideális helyszínnek tűnt: igazi dzsungel hangulat, az ünnepelt ínyére való kaja, gyerekprogramok és mindezekről persze egy meggyőző honlap.
Sajnos, mint utóbb kiderült, alaposan mellétrafáltam ezzel az ötletemmel, bár a gyerekek jól érezték magukat, csak nekünk volt egy kicsit „más”…

Már ott gyanússá kezdett válni a dolog, amikor a bejáratnál egy rózsaszín keményfedeles életrajzi könyvet árultak Kumarról, egy indiai fiúról, s akinek mosolygós gyermekkori fotóit egy ünnepelt „díva” még mosolygósabb képei követték. Ekkor már sejtettem, hogy nem biztos, hogy jó helyre jöttünk, de mivel több gyerekes családot is láttunk az asztaloknál, így azért bementünk. A dekorációval nem volt gond, festett és plüss majmok mindenfelé, tarzanruhás felszolgálók, szóval kis jóindulattal akár egy trópusi erdőben érezhettük magunkat, egészen odáig, amíg Gáborral együtt le nem merevedtünk egy rúzsos ajkú, bikinis majom látványától, ami a szemközti falról csücsörített ránk. Azt gondoltuk, hogy már nincs lejjebb, de az est „fénypontjaként” megérkezett vagy inkább „belibbent” Kumár és még néhány „havernője”. Ekkor már éppen indulófélben voltunk, így szerencsére csak egy röpke pillantást vethettünk a hosszú fekete hajú bájos tulajdonosra és díszes társaságára.

Ui: a férfi homoszexualitást szigorúan büntetik errefelé (2 év börtön jár a bizonyított nemi kapcsolatért), de a leszbikusokkal és a transzvesztitákkal elnézőbbek. Kumár is telt házas előadásokkal tarol a város egyik legnagyobb színházában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése