2012. szeptember 27., csütörtök

Forma-1

Eddig csak tévében láttam Forma-1-es futamokat, gondoltam majd egyszer valamikor élőben is....Úgy látszik most érkezett el ennek az ideje, hiszen az itteni utcai száguldó cirkusznál keresve sem találtam volna jobb alkalmat.
Nem vagyok különösebben nagy rajongója ennek az autós őrületnek, de ezt tényleg kár lett volna kihagyni, mert nagyon nagy élmény volt a vasárnap este.

Első nagy piros pont: csak 10 perc és már a pályánál voltunk, a profi rendezésnek köszönhetően pedig minden olyan olajozottan működött. Nem volt tömegnyomor, egyértelműek voltak a útmutató táblák, kedvesek voltak a szervezők.
Sétálójegyünk volt, de mivel amúgy is csak egy-egy csík erejéig lehet élvezni a versenyt, így ezt megunván a fűben heverészve óriáskivetítőkön követtük inkább a futamot, miközben a száguldó kocsit repesztéseit dolby sztereóban hallgathattuk:-)
Azért nagyon vicces volt látni ezeket a szuper kocsikat azokon az utakon, ahol mi is sokszor megfordulunk és hiába suvickolják fel a nyomokat minden évben, azért a kanyarokban hagyott fekete keréknyomok még nagyon sokáig látszanak.

Itt Szingapúrban minden évben óriási programdömping társul a versenyhez, így a különböző zónákban több színpadon legalább nyolcvan előadás, koncert és egyéb látnivaló várta a közönséget.
Bálint már szombaton este is kiment az apjával a nagykoncertre (Maroon5), vasárnap már együtt voltunk és ha nem éjjel 11-kor kezdte volna Katy Perry a bulit, talán nem csak az első három szám erejéig maradtunk volna...
http://www.singaporegp.sg



még több fotó itt.

1 megjegyzés: